Over ons

Optiek Minten – Al meer dan 60 jaar vakmanschap

Onze Ervaring

OPTIEK MINTEN – dat is al meer dan 60 jaar vakmanschap. In 1982 stapten wij met volle goesting mee in de zaak van vader en schoonvader Roland Minten en maakten van de optiekafdeling onze hoofdactiviteit. Met onze ervaring, onze passie voor het vak en een open blik helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze en geven we je met plezier persoonlijk advies.

Onze Missie

Wij gaan voor kwaliteit en vakmanschap. Onze brilglazen zijn van topkwaliteit en worden in eigen atelier ingeslepen met de grootste precisie. Wij bieden je een uitgebreid gamma brilmonturen en zonnebrillen en voor de sportievelingen maken we  sportbrillen op maat. Bij ons vind je zeker de bril die je zoekt. Contactlenzen en bijhorende producten vind je ook in het assortiment

Oogmeting

Twijfel je aan je gezichtsscherpte? Kom gerust langs voor een oogmeting met onze precisieapparatuur. Zo kunnen we je brilsterkte bepalen en zorgen we voor een klare kijk. Hebben je ogen meer zorg nodig, dan verwijzen we je graag naar een gespecialiseerde oogarts.

Service na verkoop

Service na verkoop is voor ons erg belangrijk. Bij een probleem zoeken we snel een oplossing. Zelfs na sluitingstijd mag je ons hiervoor contacteren. Onze klanten weten deze service zeker te waarderen.

Tot binnenkort

Mieke en Johan Minten – Dries